Politika

[Политика][bsummary]

Deutsch

[Deutsch][threecolumns]
Порше 911: Две различни нијанси на легендарниот суперавтомобил

Порше 911: Две различни нијанси на легендарниот суперавтомобил

Секој настан на Порше на кој се добива можност да се возат нивните најнови ѕверки е специјален. Ако...
Австриските власти ќе ја уриваат родната куќа на Адолф Хитлер

Австриските власти ќе ја уриваат родната куќа на Адолф Хитлер

Родната куќа на нацистичкиот водач од Втората светска војна, Адолф Хитлер, ќе биде урната, а на неј...
Bundesrat will Diesel- und Benzinautos ab 2030 verbieten

Bundesrat will Diesel- und Benzinautos ab 2030 verbieten

In 14 Jahren sollen laut einem Bericht keine neuen Diesel- und Benzinautos mehr zugelassen werden. ...
Германија од 2030 ќе забрани продажба на автомобили со дизел и бензиски мотори

Германија од 2030 ќе забрани продажба на автомобили со дизел и бензиски мотори

Германскиот Бундесрат ја помина првата резолуција со која од 2030-тата година ќе се забрани продажб...

Sport

[Спорт][threecolumns]

Ekonomija

[Економија][twocolumns]

Zabava

[Забава][grids]

Dijaspora

[Дијаспора][bsummary]